Facebook

            

Királyegyháza honlapja

       

Színházlátogatás

2019. november 24-ére ismételten a Pécsi Nemzeti Színházba várjuk Királyegyháza színházkedvelő közönségét. Ezúttal A muzsika hangja című közkedvelt kétfelvonásos musicalt tekintjük meg. Az előadás 15.00 órakor kezdődik.

Bővebben...

Idősek napja 2019

Sok szeretettel meghívjuk Királyegyháza minden Idős- és Szépkorú lakosát a 2019. október 11-én tartandó Idősek napi ünnepségre a királyegyházai Civil Házba.

Bővebben...

Mozgás és jótékonyság

Ötödik alkalommal rendezték meg az Együtt Gyermekeinkért Jótékonysági Futóversenyt Királyegyháza és Szentlőrinc önkormányzatai valamint a LAFARGE Cement Magyarország Kft. társszervezésében. A 2019. szeptember 20-i megmérettetést idén is a Királyegyházai Cementgyár nyílt napjával egybekötve tartották.

Bővebben...

Szüreti felvonulás 2019

A Királyi Lovas Klub szervezésében 2019-ben is megrendeztük a szüreti felvonulást Királyegyházán. Köszönetet szeretnénk mondani Királyegyháza Önkormányzatának és a Királyegyházai Általános Iskolának a hely biztosításáért, a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítványnak és az Ős családnak az anyagi támogatásért a Polgárőr Egyesületünknek pedig a rendezvény biztosításáért.

Bővebben...

A hely, ahol élünk

2019 szeptemberének második hétvégéjén került megrendezésre az EFOP 3.7.3.-16 projekt keretein belül A hely, ahol élünk – Helytörténeti szabadegyetem a helyi értékekről elnevezésű program. A tematika leírása szerint a helytörténeti kutatás feladata egy adott település egészének, vagy egy részének, illetve települések egyes csoportjainak, kisebb-nagyobb tájegységnek terület történetének, múltjának feldolgozása.

Bővebben...

Jótékonysági futóverseny 2019

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Együtt gyermekeinkért jótékonysági futóverseny, amely idén a Királyegyházai Cementgyár nyílt napjával egybekötve 2019. szeptember 20-án lesz.

Bővebben...

Közhasznúsági jelentés 2018

A Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány 2018. évi közhasznúsági jelentését ide vagy a képre kattintva olvashatja.

Bővebben...

Fogathajtás Királyegyházán

A Királyi Lovas Klub 2019-ben is megrendezte fogathajtó versenyét, ezúttal augusztus 11-én. Nyolc kategóriában indultak a lovasok: hátas, hátas vadász,  egyes-kettes-póni hajtás, egyes-kettes- póni vadász hajtás.

Bővebben...

Egy szép nap Badacsonyban

Királyegyházán, a településünk szép rendben tartása érdekében, 2019. év április 1. napjától a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány biztosított munkalehetőséget tíz főnek Plaki Jánosné munkavezető közreműködésével.

Bővebben...

Falunap 2019

Nemcsak az időjárás, a programok sora is igen változatosnak bizonyult az idei királyegyházai falunapi rendezvényen 2019. július 13-án, szombaton. A Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriuma egész napra szóló időtöltést biztosított a helyi és vendégségbe érkező családok számára.

Bővebben...